Boost Yourself Plus

Waar andere coaches stoppen, ga ik verder! Naast de normale sessies uit Boost Yourself Basic, coach ik bij voorkeur in real time en real place. Boost Yourself Plus is een aanvullend programma waarbij ik letterlijk en figuurlijk met u meega en coach op het moment dat een probleem zich in de praktijk voordoet. Dat kan bijvoorbeeld een lastig gesprek met uw leidinggevende zijn, een moeilijke conversatie met uw medisch specialist, een conflict met uw ex-partner of een financieel probleem. Ik leer u om problemen inzichtelijk te maken en deze effectief op te lossen door u daadwerkelijk te begeleiden als ze zich voordoen. Ervaring en beleving in het nu, zijn daarom zo belangrijk. Als fulfillment coach help ik u in Boost Yourself Plus met het maken van de vertaalslag naar nieuw én beter gedrag. Gedrag waarmee u sterker en productiever wordt en uw doelen sneller realiseert. Voorwaarde is wel dat u steeds zelf aan zet bent. Want dat is en blijft altijd het uitgangspunt van zelfsturing en zelfmanagement (empowerment).

Programma:

U start met het programma: Boost Yourself Basic (drie sessies van 1 uur).

Na afronding van Boost Yourself Basic kiest u drie praktische leermomenten. Deze momenten moeten real time, real place én planbaar zijn. Per leermoment is maximaal twee uur beschikbaar inclusief voor -en nabespreking. De drie leermomenten moeten binnen 1 maand worden afgerond. In totaal ga ik drie keer maximaal twee uur met u mee en help ik u met het maken van de vertaalslag naar nieuw én beter gedrag. Op deze manier leert u om uw geformuleerde doelen sneller te realiseren.

Prijs:

Het programma kost € 500 voor 3 gesprekken van 1 uur en coaching tijdens drie praktische leermomenten van maximaal 2 uur per leermoment. Ik sluit af met een adviesrapport van maximaal 2 pagina’s. Daarin geef ik jou de instrumenten om jouw (levens)doelen nog beter te realiseren. Het programma lijkt kort, maar met huiswerk erbij moet je rekenen op een investering van ongeveer 16 uur. De prijs is exclusief btw.

Wil jij extra coaching in lastige praktijksituaties?

Bel mij dan op 06-48556171 of mail naar theempowerfactory@gmail.com