Expeditie Blue Zone

Expeditie Blue Zone© is een experiment waarbij een groep van tien mensen de kans krijgt om onder intensieve begeleiding van professionals hun leven te veranderen. Expeditie Blue Zone© is een verfrissend revitaliseringsprogramma waarin tien mensen de strijd aangaan tegen ongezond leven, sleur en disbalans. Ons tien weken programma is opgebouwd uit een actieve bezinningsreis naar Sardinië gecombineerd met meer dan vijftig uur fysieke training, mentale coaching, lifestyle-advies, massage en mindfulness, slimme technologie om gezond te blijven en gezondheidseducatie.

Expeditie Blue Zone is geschikt voor mensen die willen transformeren naar een gezond, vitaal en gelukkig(er) leven. En tevens geschikt voor mensen die willen afrekenen met stressklachten, vermoeidheid, overgewicht, slapeloosheid, depressieve klachten, zingevingsvragen, besluiteloosheid en burnout recidiven. Doel van ons programma is om de regie van het leven weer in eigen hand te nemen met een sterke focus op zelfredzaamheid én gedragsverandering. Onze aanpak is gericht op beleven, ervaren en confronteren. Alles wat wij doen staat ook in het teken van doen! Onze programma’s variëren van minimaal twee weken tot maximaal tien weken en zijn beschikbaar in de formules van basic tot en met ultra compleet. Prijzen vanaf €1950 met een volledig verzorgde reis naar Sardinië als vast onderdeel in elk programma. Onderdelen uit onze programma’s zijn declarabel bij de meeste zorgverzekeraars en fiscaal aftrekbaar als studiekosten.

Heeft u het lef om uw leven écht te veranderen en om uit uw comfortzone te stappen? Dan is dit het moment om in te stappen. Wij heten u van harte welkom. Expeditie Blue Zone is uniek en onderscheidend, intensief en verrassend, confronterend en zeer persoonlijk. Samen met onze gecertificeerde en ervaren personal trainers en coaches gaat u uw leven blijvend positief veranderen.

Maak nu een afspraak voor een kennismaking en bel 06-48556171 of mail naar expeditiebluezone@gmail.com

Trailer Expeditie Blue Zone

Expeditie Blue Zone© is een initiatief van The Empower Factory – Specialisten in Zelfmanagement Strategieën.

Met sportieve groet,

Drs. Ed Balg