Bent u klaar om de mooiste ontdekkingsreis van uw leven te maken?

Expeditie Blue Zone© is een experiment waarbij een groep van tien mensen de kans krijgt om onder intensieve begeleiding van professionals hun leven te veranderen. Expeditie Blue Zone© is een verfrissend revitaliseringsprogramma waarin tien mensen de strijd aangaan tegen ongezond leven, sleur en disbalans. Ons tien weken programma is opgebouwd uit een actieve bezinningsreis naar Sardinië gecombineerd met meer dan vijftig uur fysieke training, mentale coaching, lifestyle-advies, massage en mindfulness, slimme technologie om gezond te blijven en gezondheidseducatie.

Heeft u het lef om uw leven écht te veranderen en om uit uw comfortzone te stappen? Dan is dit het moment om in te stappen. Wij heten u van harte welkom. Expeditie Blue Zone is uniek en onderscheidend, intensief en verrassend, confronterend en zeer persoonlijk. Samen met onze gecertificeerde en ervaren personal trainers en coaches gaat u uw leven blijvend positief veranderen.

Bekijk onze nieuwe website: www.expeditiebluezone.nl en maak een afspraak voor een kennismaking,  bel 06-48556171 of mail naar expeditiebluezone@gmail.com. of vul het contactformulier in.