Onze aanpak is geen therapie of behandelvorm, maar bestaat uit methodes die actief en verfrissend zijn waarbij we onze klanten leren te (om)denken in uitdagingen en positief om te gaan met het leven.

De essentie van onze aanpak is beleven, confronteren, inspireren en blij maken. Concreet doen we dit onder andere met bootcamps, survivaltochten in teamverband, spannende revitaliseringsreizen, vernieuwende coaching stijlen, de nieuwste mobiele technologieën en educatieve trainingen. Onze aanpak is geen therapie of behandelvorm, maar bestaat uit methodes die actief en verfrissend zijn waarbij we mensen leren te (om)denken in uitdagingen en positief om te gaan met het leven. Soms solo, soms in groepen van maximaal drie deelnemers onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde professionals. Onze aanpak is anders! Wij brengen de case niet naar de tafel van de psycholoog of terug naar de schoolbankjes. Wij brengen de trainer of life coach naar de case. Wij gaan letterlijk en figuurlijk met onze klanten mee en coachen op het moment dat een probleem zich in de praktijk voordoet (real time, real place). Ervaring en beleving in het nu zijn belangrijk om de vertaalslag naar nieuw én beter gedrag te maken.

Essentiële veranderingen gebeuren niet van de ene op de andere dag. Vandaar dat sommige programma’s een aantal maanden duren al dan niet met follow-up. In de praktijk komt dit neer op een investering van gemiddeld drie uur per week onder begeleiding, al dan niet op afstand. Dit stelt ons in staat gedrag te monitoren, bij te sturen en aan te passen, waar nodig. Wij brengen onze diensten in of zo dicht mogelijk bij jou thuis en/of werkomgeving. Onze ondersteuning is grotendeels face-to-face, maar we maken ook gebruik van moderne communicatietechnieken. Onze gepersonaliseerde programma’s bestaan altijd uit combinaties van interventies uit onze vijf “Factories”.

Heeft u interesse in onze aanpak? Vul dan nu het contactformulier in voor een gratis adviesgesprek.