Aanpak

De essentie van mijn aanpak is confronteren, inspireren en blij maken. 

Wist je dat keuzes die je zelf maakt, veel sterker en effectiever werken dan keuzes die iemand anders voor jou maakt? Daarom zal ik jou in mijn begeleiding nooit iets opleggen. Jij bepaalt altijd je eigen koers en maakt daarin eigen keuzes. Of het nu gaat om gezonder leven, een andere baan of de switch naar zelfstandig ondernemer.

Met de juiste vragen die ik jou stel, krijg ik zicht op jouw keuzestrategie en welke keuzes voor jou wél en niet werken. Ik weet hoe mensen keuzes maken en ik ken de psychologie van beslissen. Ik zie jouw gevoeligheden voor beïnvloeding van buitenaf. Juist als je in het verleden al (meerdere) keuzes hebt gemaakt met tegenvallende resultaten ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn belofte aan jou is dat we samen een creatieve oplossing vinden voor het maken van uitdagende keuzes in jouw leven. 

Keuzes maken moet leuk blijven, gemakkelijk zijn en stapje voor stapje gebeuren. Met voldoende support vanuit je omgeving én gemakkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Omdat doordachte keuzes maken vaak met vallen en opstaan gaat, vind ik jouw ontwikkeling belangrijker dan je doel. Want ook soms een stapje terug moeten zetten, hoort allemaal bij de weg naar je uiteindelijke resultaat. Bekijk mijn aanbod en maak een afspraak voor een gratis keuze-advies gesprek.