Boost Yourself Intensief

Boost Yourself Intensief is een 6 weken programma waarin ik jou help met het maken van meerdere belangrijke en uitdagende keuzes in jouw leven. Daarbij haal ik jou uit jouw comfortzone. En laat ik je nieuwe mooie uitdagingen en kansen zien die op jouw pad liggen. Ik help jou met het maken van de juiste keuzes die bij jou passen en waarvan jij groeit in wie je bent en wat je doet.

Het programma omvat sessies van 90 minuten per week gedurende 6 aaneengesloten weken. Het programma voorziet in bouwstenen uit Basic en Plus, maar dan op maat en gepersonaliseerd voor jou. Wij hebben een uitgebreid intakegesprek voorafgaand aan de start van Intensief.

Het programma kost 795 euro en bestaat uit een uitgebreid intakegesprek en 6 sessies van elke 90 minuten. De prijs is inclusief btw. Met huiswerk erbij moet je rekenen op een investering van minimaal 40 uur.

Wil jij écht aan de bak en nieuwe keuzes maken voor een productiever en inspirerend leven? Bel mij dan op 06 48556171 of mail naar theempowerfactory@gmail.com