Wil jij (weer) de regie over jouw leven voeren? Dan is dit hét moment om in te stappen.

Waar andere coaches stoppen, ga ik verder! Naast de normale sessies uit Boost Yourself Basic, coach ik bij voorkeur in praktijksituaties (real time, real place). Boost Yourself Plus is een aanvullend programma waarbij ik letterlijk en figuurlijk met je meega en coach op het moment dat een probleem zich in de praktijk voordoet. Dat kan bijvoorbeeld een lastig gesprek met je leidinggevende zijn, een moeilijke conversatie met je medisch specialist, een conflict met je ex-partner of een financieel probleem. Ik leer je om problemen inzichtelijk te maken en deze effectief op te lossen door je daadwerkelijk te begeleiden als ze zich voordoen. Ervaring en beleving in het nu, zijn daarom zo belangrijk. Als fulfillment coach help ik je in Boost Yourself Plus met het maken van de vertaalslag naar nieuw én beter gedrag. Gedrag waarmee je sterker en productiever wordt en je doelen sneller realiseert. Voorwaarde is wel dat je steeds zelf aan zet bent en blijft. Want dat is en blijft altijd het uitgangspunt van zelfsturing en zelfmanagement (empowerment).

Programma:

Start met het programma: Boost Yourself Basic (drie sessies van 1 uur).

Na afronding van Boost Yourself Basic kiest je drie praktische leermomenten. Deze momenten moeten real time, real place én planbaar zijn. Per leermoment is maximaal 120 minuten beschikbaar inclusief voor -en nabespreking. De drie leermomenten moeten binnen 1 maand worden afgerond. In totaal ga ik drie keer maximaal twee uur met je mee en help ik je met het maken van de vertaalslag naar nieuw én beter gedrag. Op deze manier leer je om je geformuleerde doelen sneller te realiseren.

Prijs:

Het programma kost € 520 voor 3 gesprekken van 1 uur, 1 intake van 1 uur en coaching tijdens drie praktische leermomenten van maximaal 120 minuten per leermoment. Ik sluit af met een adviesrapport van maximaal 2 pagina’s. Daarin geef ik jou de instrumenten om jouw (levens)doelen nog beter te realiseren. Het programma lijkt kort, maar met huiswerk erbij moet je rekenen op een investering van ongeveer 20 uur. De prijs is exclusief btw.

Wil jij extra coaching in lastige praktijksituaties?

Bel mij dan op 06-48556171 of mail naar theempowerfactory@gmail.com of vul het contactformulier in.

Empowered by Ed Balg