Boost Yourself Plus

Boost Yourself Plus is een aanvullend programma waarbij ik letterlijk en figuurlijk met jou meega en jouw keuze-gedrag observeer op het moment dat een probleem zich in de praktijk voordoet. Dat kan bijvoorbeeld een lastig gesprek met je leidinggevende zijn, een moeilijke conversatie met je medisch specialist, een conflict met je ex-partner of een financieel probleem. Ik leer je om problemen inzichtelijk te maken en deze effectief op te lossen door de juiste keuzes te maken. Ervaring en beleving in het nu, zijn daarom zo belangrijk. In Boost Yourself Plus help ik jou met het maken van keuzes voor productiever en beter keuze-gedrag. Keuze-gedrag waarmee jij sterker en productiever wordt en jouw doelen sneller realiseert. Voorwaarde is wel dat je steeds zelf aan zet bent en blijft. Want dat is de kracht die (verborgen) in jou zit. 

Programma:

Start met het programma: Boost Yourself Basic (twee sessies van 1 uur).

Na afronding van Boost Yourself Basic kiest je twee praktische leermomenten. Deze momenten moeten real time, real place én planbaar zijn. Per leermoment is maximaal 120 minuten beschikbaar inclusief voor -en nabespreking. De twee leermomenten moeten binnen 1 maand worden afgerond. In totaal ga ik twee keer maximaal twee uur met je mee en help ik je met het maken van de vertaalslag naar nieuw én beter keuze-gedrag. Op deze manier leer je om je geformuleerde doelen sneller te realiseren.

Prijs:

Het programma kost € 520 voor 2 gesprekken van 1 uur, 1 intake van 1 uur en begeleiding tijdens twee praktische leermomenten van maximaal 120 minuten per leermoment. Het programma lijkt kort, maar met huiswerk erbij moet je rekenen op een investering van ongeveer 20 uur. De prijs is inclusief btw.

Kun jij wel een Plus Boost gebruiken?

Bel mij dan op 06-48556171 of mail naar theempowerfactory@gmail.com.