Boost Yourself Basic

In het programma Boost Yourself nemen we jouw leven onder de loep. Doel is dat jij jouw leven onderzoekt en nieuwe keuzes maakt. Ik help jou daarbij met een online intakegesprek en twee online trainingssessies van een uur.

Sessie 1 bestaat uit het bespreken van de Wheel of Life. Het levenswiel bestaat uit acht belangrijke onderwerpen die samen een heel leven vertegenwoordigen. Met deze oefening meet je je tevredenheid op deze gebieden. Na afloop van sessie 1 kies jij één onderwerp uit, waarmee we samen verder aan de slag gaan.

Sessie 2 bestaat uit een krachtenanalyse. Met deze methode verkennen wij jouw kracht(en) en geef ik jou handvatten om meer in eigen kracht te komen. Voor het maken van nieuwe keuzes is voorbereiding nodig en (specifieke) kennis en kunde. Maar ook nieuwe normen en waarden die bij jou passen. En natuurlijk lef én doorzettingsvermogen. Na afloop van sessie 2 weet jij welke keuzes voor jou belangrijk zijn om jouw doel te bereiken. 

Het programma lijkt kort, maar met huiswerk erbij moet je rekenen op een investering van ongeveer tien uur.

Mijn stijl

Mijn stijl is nogal confronterend van aard maar wel met humor. Confronteren doe ik om jou aan te zetten tot nadenken. Belangrijk is om open en eerlijk te zijn. Op mijn diensten rust de code van integriteit. Dat wil zeggen dat er geen informatie naar derden gaat.

Het online programma (via beeldcommunicatie) kost tijdelijk €245 voor 2 gesprekken van 1 uur en 1 intake van 1 uur inclusief btw (aanbod geldig tot 1 juli 2021)

Kun jij wel een extra boost gebruiken? Bel mij dan op 06-48556171 of mail naar theempowerfactory@gmail.com.