Kun jij wel een extra boost gebruiken in deze onzekere tijd? Wil jij andere keuzes maken voor een nieuwe toekomst?

In het programma Boost Yourself nemen we jouw leven onder de loep. Doel is dat jij jouw leven onderzoekt en nieuwe keuzes maakt met heldere (levens)doelen. Ik help jou daarbij met een online intakegesprek en drie online trainingssessies van een uur en sluit af met een adviesrapport.

Sessie 1 bestaat uit het bespreken van de Wheel of Life. Het levenswiel bestaat uit acht belangrijke onderwerpen die samen een heel leven vertegenwoordigen. Met deze oefening meet je je tevredenheid op deze gebieden.

Sessie 2 bestaat uit een krachtenanalyse. Met deze methode verkennen wij jouw kracht(en) en geef ik jou handvatten om meer in eigen kracht te komen. Na sessie 2 ben jij in staat om drie heldere (levens)doelen te formuleren.

In sessie 3 bespreken wij die doelen na onder andere op de haalbaarheid ervan. Om nieuwe doelen te realiseren is (specifieke) kennis en kunde nodig. Maar ook belangrijke normen en waarden. En natuurlijk lef én doorzettingsvermogen.

Ik sluit af met een adviesrapport van maximaal 2 pagina’s. Daarin geef ik jou de instrumenten om jouw (levens)doelen te realiseren. Het programma lijkt kort, maar met huiswerk erbij moet je rekenen op een investering van ongeveer tien uur.

Mijn stijl

Mijn stijl is nogal confronterend en rationeel van aard.  Mét humor en zonder emotioneel gesnotter. Confronteren doe ik om jou aan te zetten tot nadenken. Belangrijk is om open en eerlijk te zijn. Het tonen van kwetsbaarheid is vaak het begin van verandering. Op mijn diensten rust de code van integriteit. Dat wil zeggen dat er geen informatie naar derden gaat.

Het online programma (via beeldcommunicatie) kost tijdelijk €245 voor 3 gesprekken van 1 uur, 1 intake van 1 uur en een adviesrapport exclusief btw (aanbod geldig tot 1 juli 2020)

Kun jij wel een extra boost gebruiken?

Bel mij dan op 06-48556171 of mail naar theempowerfactory@gmail.com of vul het contactformulier in.

Empowered by Ed Balg.