Heeft u voldoende grip op uw persoonlijke financiële situatie? 

My Financial Coach helpt u om meer grip te krijgen op uw financiële zaken. Dat doen we door u inzicht te geven én de weg te wijzen in de chaos van regelingen en aanbieders. Bijvoorbeeld op het gebied van zorgverzekeringen, auto -en woonhuisverzekering, hypotheken en eigen bijdragen. Maar ook door oude contracten op te ruimen en betere óf goedkopere contracten af te sluiten via internet zónder dure tussenpersonen. Op deze manier bespaart u wel tot honderden euro’s per jaar mét behoud van kwaliteit.

Maak nu gebruik van ons kennismakingstarief voor een vaste prijs van €250. Voor dit bedrag brengen wij samen uw persoonlijke financiële uitgaven in beeld met betrekking tot woonhuisverzekeringen, eigenvervoer –en zorgverzekeringen, energiecontracten, internetcontracten, (mobiele) telefonie en belastingtoeslagen. U leert wat nodig is om goede, doelmatige én voordelige contracten af te sluiten. My Financial Coach zoekt dat samen met u uit zodat u meer tijd én geld heeft om leuke dingen te doen.

Voor dit kennismakingstarief berekenen wij ook hoeveel geld u kunt (terug)verdienen met het afsluiten van nieuwe contracten. Maak nú werk van uw winst en maak gebruik van ons kennismakingsaanbod.

Bel of Whatsapp naar 06-48556171 of mail naar: theempowerfactory@gmail.com of vul het contactformulier in.

Wat doen wij wel:

Contracten met betrekking tot: gas, water, elektriciteit, internet, tv, (mobiele) telefonie, woonhuis, eigenvervoer -en zorgverzekeringen.

Toeslagen met betrekking tot: huur, zorg, kinderopvang, kindergeld en kind gebonden budget.

Regelingen met betrekking tot: WLZ, CAK, WMO, SVB,

Wat doen wij niet:

IB aangifte, pensioenen, levensverzekeringen en zakelijke aangelegenheden.